Línání

Vše o případných zdravotních problémech u vašich šibinek (i když podle našich zkušeností sem asi moc co psát nebude).
Pravidla fóra
Příspěvky obsahující vulgarismy či jakkoliv jinak porušující dobré mravy budou smazány. Nevkládejte reklamu. V případě opakovaného odesílání nevhodných příspěvků může být uživateli zamezen přístup na fórum. Děkujeme za pochopení.

Re: Línání

Příspěvekod Lenka » 26 črc 2010 07:52

Jo, Loketko, s tím línáním jsi to fakt zakřikla.....já mám fenku sice jen dva roky a už si ani nepamatuju, kdy měla kožich v ideální kondici. Sotva mám dojem, že konečně dolínala - bohužel to trvá třeba i 3 měsíce....tak začíná znova.....
A jak píše Ivanka - nevím, jestli bych vydržela jí navštěvovat jen párkrát do týdne.....ale na druhou stranu chápu, že mu chceš dopřát volnost pohybu na zahrádce..... ;)
Lenka

Mám shibu: ano
Jména mých šib: Banira Prima Nova

Příspěvekod Loketka » 27 črc 2010 07:34

ivana1 píše:
Loketka píše: ... říkáme tomu, že je tady na prázdninách. jezdíme sem 3x v týdnu a jsme tu i přes víkend, aby na nás nezapomnel :lol: je to už měsíc,--

To Ti vôbec nechýba? :o Ja by som bez Hoshiko nevydržala.

Chybí mi strašně moc.. jenže bohužel jsem teď měla takový období, že jsem měnila práci a byla jsem skoro pořád pryč (co se časového rozpětí dne týká) .. a vím, že je mu tam strašně fajn.. tento týden jsme tam celou dobu.. jsme tam více než doma. jen prostě pár dní je tam bez nás..
Možná to vyznělo, tak, že jsem ho prostě někam odložila a nezajímám se o něj.. :shock: tak to bych velice nerada, aby to tak bylo chápáno. Přes prázdniny prostě "bydlíme" všichni včetně Rikouška někde jinde. a sem tam pár dní je tam bez nás.. ale je to jen z toho důvodu, že je léto a on tam může běhat a jsou dny, kdy bych prostě nebyla schopná stihnout domů z práce brzo.
Loketka

Jména mých šib: Handzimemasite Noriko (RIKI)

Příspěvekod Loketka » 27 črc 2010 07:49

Lenka píše:Jo, Loketko, s tím línáním jsi to fakt zakřikla.....já mám fenku sice jen dva roky a už si ani nepamatuju, kdy měla kožich v ideální kondici. Sotva mám dojem, že konečně dolínala - bohužel to trvá třeba i 3 měsíce....tak začíná znova.....
A jak píše Ivanka - nevím, jestli bych vydržela jí navštěvovat jen párkrát do týdne.....ale na druhou stranu chápu, že mu chceš dopřát volnost pohybu na zahrádce..... ;)

Je to strašně složité. Když jsme Rikiho pořizovali, ještě jsem žila s Bývalým přítelem. Bydleli jsme v bytě a měli jsme stanovenou pracovní dobu, takže jsme věděli, že s venčením není problém.
Bohužel přítel k Rikimu nikdy nechoval jakoukoli lásku, takže jeho venčení se skládalo z nutné obejití baráku – podotýkám po celém dnu- a já jsem s ním pak šla na dlouho procházku se sousedem a jeho ženou, kteří mají Bígla.
Díky bohu, že osud tomu chtěl jinak a Rikimu jsem našla (nebo spíš on si nás našel) nového pánečka, který Rikouše miluje.
Jenže.. je časově strašně vytížený, já jsem hledala novou práci a tak jsem pořád běhala po práci hned na pohovory..
Rikiho bych nestihla vyvenčit a byla jsem z toho tak strašně nešťastná, že se mu nemůžu plně věnovat, že si to snad nikdo neumí ani představit. Přítel má rodiče, co bydlí kousek za Brnem. Takže kdykoli když jsme tam přijeli jsem viděla jak Riki ožil. Lítal tam s těma dalšíma pesanama a já jsem zjistila, že je v tom paneláku (kor když je tak krásně) opravdu nešťastný a nikdy bych už (pokud bych pořizovala pejska) nechtěla ho do paneláku. Je to chudák pes..
Jenže se taky rýsuje snad to, že bude taky baráček, takže bych, aby nebyl sám mu pořídila kamarádku ;)
Pro nás je lepší z práce jet přímo k jeho rodičům, kde Riki přes den může běhat a mi se pak za ním k večeru vrátíme.. jsou ale prostě dny, kdy to za ním časově nestíháme. Vždycky,když tam dojedeme je šťastný.. a radostí nás kouše..
Když odjíždíme ráno do práce: kouká a jakmile by byl náznak, že ho chceme brát domů, uteče do zahrady.. nejraději by byl tam a nás tam měl pořád.. Jakmile tam ale přestaneme jezdit, bude Riki zase u nás.. nenechala bych ho tam delší dobu samotného.. proto jsem si pesana nepořizovala, abych ho pak někam dala a nestarala se o něj.. to by mi utrhlo srdce.
Loketka

Příspěvekod Lenka » 27 črc 2010 08:43

No jo, já vím, že to není jednoduché. Snad se vám vše podaří zařídit tak, abyste byli spokojení vy i pejsek. Držím palce!!
Lenka

Jména mých šib: Banira Prima Nova

Příspěvekod sarik » 27 črc 2010 15:58

teda kdyby manzel nemel katu rad tak nevim, nastesti je to jeho holcicka a ma ho omotanyho kolem vsech prstu na packach :lol:
sarik

Jména mých šib: Mitsuko Hnědá tvrz

Příspěvekod Loketka » 27 črc 2010 16:28

sarik píše:teda kdyby manzel nemel katu rad tak nevim, nastesti je to jeho holcicka a ma ho omotanyho kolem vsech prstu na packach :lol:

ani netušíš jak jsem z toho byla tenkrát nešťastná, že ho nemá rád.. a Rikin to samo sebou cítil... proto ho nikdy nebal jako pánečka
Loketka

Předchozí

Zpět na Zdraví šib