Tohle fórum tady chce být pro vás, proto očekáváme vaše návrhy na vylepšení!
Pravidla fóra
Příspěvky obsahující vulgarismy či jakkoliv jinak porušující dobré mravy budou smazány. Nevkládejte reklamu. V případě opakovaného odesílání nevhodných příspěvků může být uživateli zamezen přístup na fórum. Děkujeme za pochopení.
Jména mých šib: Choka Brikasta, Handzimemasite Do Itasimasite, Penguin Pingu z H.p., Kinsei del Monte de Haya, Kazakoshi no Kurotsubaki go Yokohama Atsumi, Copperdots Yama Hito, Urayamashii z H.p.
Jména mých šib: Choka Brikasta, Handzimemasite Do Itasimasite, Penguin Pingu z H.p., Kinsei del Monte de Haya, Kazakoshi no Kurotsubaki go Yokohama Atsumi, Copperdots Yama Hito, Urayamashii z H.p.
shiba - hááááskýýýý....tak já jsem se přihlásila...
Jestliže je láska nesmrtelná, pak pevně věřím, že se po smrti setkám se všemi psy svého života. Když už pro nic jiného, tak pro to moře lásky, která nás spojovala....
jaj... my jsem domlouvali, že? já zapomněl, že? ajaj... tak asi bych něco napsat mohl nedřív ale důležitější akci, musím odepsat paní Hykové, tu zanedbávám ještě víc... Marťa nestíhá, Marťa stydí...
Sine shiba vita nulla est! Šiba na každý den na http://photo.jurica.info