Psí školky, cvičáky atd.

Potřebujete radu, nebo naopak můžete poradit, jak s výchovou šiby? Neváhejte a vstupte!
Pravidla fóra
Příspěvky obsahující vulgarismy či jakkoliv jinak porušující dobré mravy budou smazány. Nevkládejte reklamu. V případě opakovaného odesílání nevhodných příspěvků může být uživateli zamezen přístup na fórum. Děkujeme za pochopení.

Re: Psí školky, cvičáky atd.

Příspěvekod sarik » 14 črc 2010 12:48

Tak to je skoda, kata uz se tsila, ze bude mit koho prohanet, tak treba to vyjde za tyden. odkud vlastne jezdite?
sarik

Mám shibu: ano
Jména mých šib: Mitsuko Hnědá tvrz

Příspěvekod Kira » 14 črc 2010 13:01

Bydlíme na Výtoni. Dopravou tam jezdit nechci. Jak je to všude rozkopané, tak je to komplikovanější a v tomhle horku s malou do nacpanýho busu lidma nechci.
No určitě to někdy vyjde :)
Kira

Jména mých šib: Kira

Příspěvekod sarik » 15 črc 2010 12:23

na vytoni, tak o teto nove sibi slecne jsem uz slysela, ale nevedela jsem, ze jste to vy. bydli tam kamaradka a my jsme pred letnanama bydleli u Folimanky. tak to mate fajn, je tam spousta parku :) Tak to se tam treba nekdy potkame. Jinak jsme nahlasene zase na stredu od 19, je to lepsi parta psu nez ve ctvrtek, takze to def. zmenime. kata tam mela 3 hafany na hrani, takze poslusnost byla lepsi. ke konci startovala z lehu :lol: Jinak tam byl ve skolce 4,5 mesicni sibi kluk, akorat sme prisli, kdyz ho nahaneli-takze klasika ;)
sarik

Příspěvekod Kira » 15 črc 2010 12:34

svět je malej :D
Myslím, že příští středu bychom mohli dorazit :lol: Každopádně teď jdeme v sobotu, tak se těšíme. Na středu se pak nahlásím, ale myslím, že půjdeme. Tak to bude super. Musím pořádně nabít foťák, bude co fotit :D
Kira

Příspěvekod sarik » 16 črc 2010 09:11

jen aby bylo co fotit, mozna pak vyjdou jen rozmazane smouhy :lol:
sarik

Příspěvekod lufty » 16 srp 2010 10:09

KIRO a SARIK, kamarádka by chtěla s 9.měsíční šibičkou taky chodit do Pandy na agility a ráda by tam chodila na ty dny co vy dvě, aby se šiby mohly vyřádit společně. Chodíte tam v nějaké dny pravidelně?
lufty

Jména mých šib: KIMY-Byukima Ran Island star
DARIS-Fugu del Monte de Haya
ENY-Cora Jashisa

Příspěvekod Kira » 16 srp 2010 10:16

Ahoj :)
tak teď jsem tam s Kirou dlouho nebyla, protože agility tři týdny nebyly. Jsou zase ode dneška, ale my v pátek odjíždíme. Takže teď vůbec není čas. A vracíme se až začátkem září, takže jak pak budeme chodit, to nevím :( To se pořeší až pak. Ale pravděpodobně by to bylo v týdnu někdy od šesti nebo sedmi, dříve ne. A který den, to netuším, podle toho, jak bude rozvrh. Takže pak v září napíšu, jak půjdeme.
Kira

Příspěvekod sarik » 19 srp 2010 13:50

Rozvrh bude asi porad stejny, za ten rok se to skori nezmenilo. Nicmene my ted prestavame chodit min do zimy :( . ja uz to ted neubeham a nerada bych spadla a manzel chodit nechce. Snad to pak nejak pujde, Kata desne potrebuje psi spolecnost
sarik

Předchozí

Zpět na Výchova