Balón č. 5

Cokoliv máte na srdci a netýká se to šib :-)
Pravidla fóra
Příspěvky obsahující vulgarismy či jakkoliv jinak porušující dobré mravy budou smazány. Nevkládejte reklamu. V případě opakovaného odesílání nevhodných příspěvků může být uživateli zamezen přístup na fórum. Děkujeme za pochopení.

Re: Balón č. 5

Příspěvekod shiba » 20 črc 2010 11:37

Chiko píše:A ještě mám jeden dotaz. Pokud jsem na nějakém foru a chci přejít na jiné téma, ale nevím konkrétně na jaké, chci se tedy vrátit na hlavní seznam se všemi tématy, tak se tam nemůžu dostat jinak, než opět přes shibainu :-(. Můžu samozřejmě přecházet z jednoho témata na druhý, ale pokud chci na hlavní seznam, tak mi to prostě nejde :-( Je chyba v mém "přijímači"?

Tady ti asi moc nerozumím. Pokud jde o toto fórum, dostaneš se na hlavní seznam odkazem Obsah fóra. Je např. úplně nahoře pod tmavě modrou hlavičkou.
haf, shiba
shiba
Administrátor

Mám shibu: ano
Jména mých šib: Choka Brikasta, Handzimemasite Do Itasimasite, Penguin Pingu z H.p., Kinsei del Monte de Haya, Kazakoshi no Kurotsubaki go Yokohama Atsumi, Copperdots Yama Hito, Urayamashii z H.p.

Příspěvekod shiba » 05 zář 2010 10:01

Pozor, pozor, poslední možnost soutěžit ;-) http://info.shibainu.cz/ostatni/soutez-sibi-letni-osvezeni
haf, shiba
shiba
Administrátor

Jména mých šib: Choka Brikasta, Handzimemasite Do Itasimasite, Penguin Pingu z H.p., Kinsei del Monte de Haya, Kazakoshi no Kurotsubaki go Yokohama Atsumi, Copperdots Yama Hito, Urayamashii z H.p.

Příspěvekod Chiko » 05 zář 2010 16:16

shiba píše:Tady ti asi moc nerozumím. Pokud jde o toto fórum, dostaneš se na hlavní seznam odkazem Obsah fóra. Je např. úplně nahoře pod tmavě modrou hlavičkou.

No, to je přesně vono, co jsem potřebovala. Neuměla jsem to přes ten odkaz Obsah fóra ;)
Chiko

Jména mých šib: Rippa-Na Tobimasu, Ranchlake California Promise, Boa Mara-Shima Hnědá Tvrz, Lucky Dragon´s Pocahontas, Fallscreek´s Akira Bi, Chiko Czech Jakobin

Předchozí

Zpět na Volné téma